Vår partisekreterare Maria Nilsson skriver idag : Under de senaste veckorna har Liberalerna fått möta en flodvåg av osakliga påhopp från ledande socialdemokrater från statsminister Magdalena Andersson till Anders Ygeman och flera däremellan. Detta är något vi förutsett och i takt med att våra opinionssiffror ökar så kommer påhoppen också att öka. Ni som har varit medlemmar några år vet att detta inte är något nytt. Under 2002 års valkampanj kallades vi rasister på grund av att vi ville införa språktest för medborgarskap. Jag ber er att hålla hjärtat varmt men huvudet kallt. Vi vet vad vi tycker, vilka våra grundläggande värderingar är och var våra gränser går. Vi är stolta över att tillhöra Liberalerna och över den politik som vi driver för ett bättre och friare samhälle.

Nu kommer Unibet med parti odds och de ger oss nu 6,9% och med den siffran och det vi har från Pollofpolls.se så har vi passerat C och KD. Givetvis så kommer vi nu att få ta emot massor av påhopp från många. 

Naturligtvis har vi långt kvar att springa men, som Maria Nilsson säger, nu gör vi det i medvind !!!