Självklart är det så stimulerande att se att vi Liberaler nu lyfter och ser ut att kunna komma tillbaka till de gamla nivåerna. Det känns bra att många nu förstår att det vi sagt under många många år om försvaret, NATO, energibehovet och behovet av modern kärnkraft, skolans roll och vikt och givetvis det självklara i att slå hårt med stål handsken mot de kriminella men även att samtidigt se att skolorna och socialtjänsten måste fungera i de utsatta områderna. Då är det Lovikavanten som behövs.

Gissar att många idag applåderar våra utsagor om elskatten mm. Socialdemokraterna har under många är fört en helt huvudlös politik. Höga gaspriser och nedlagd kärnkraft kommer att stå svenska folket dyrt i vinter. Du vet väl att i denna energikris så är Vattenfall en stor vinnare och man räknar med att Vattenfall kommer att göra utdelningar på ca 10 miljarder kronor.  Så elkrisen  gör att staten badar i pengar medan hushållen duschar kallt. Vi sänker elmomsen från 25% till 6%. Punktskatten på el skall halveras men vi går vidare. Vi kan inte acceptera att Baylan, Ygeman och Farmanbar skyller ifrån sig då de suttit vid spakarna under många år.  Som Johan Pehrson säger – det är som att se en tågurspårning i slowmotion. 

Liberalerna – då får du framtidens politik redan idag

 

//DH